sze
27

Provident gyorskölcsön feltételei 2020 - provident hitel, kölcsön azonnal kezes és fedezet nélkül

 

Provident hitelek

 

Cofidis hitel és kölcsön

Hitel fórum

Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a provident kölcsönfevétel menetével, a kölcsönigényléshez szükséges dokumentumok illetve egyéb fontos tudnivalók áttekintésével kapcsolatban.

 A Hiteligénylés Folyamata

Egyszerű, gyors kölcsönfelvétel

- nem szükséges bankszámla
- pár napon belül kézhez kapja a kölcsönt
- készpénzben
- az otthonában

 

Vannak helyzetek, amikor sürgősen készpénzre van szükség, de nem áll a megfelelő összeg a rendelkezésre akkor hívja a Provident telefonos ügyfélszolgálatát és máris felveszik az ön hiteligénylését.

1.Hiteligényét az alábbi módokon juttathatja el Társaságunk részére:

a) A 06-40-50-50-50-es helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati telefonszámon munkatársunk rögzíti kérelmét hétköznap 7:30-tól 21:00 óráig, hétvégén 7:30-tól 20:00 óráig.
b) Kölcsönigényét jelezheti a www.provident.hu honlapon: - Kattintson a Kölcsönigénylés gombra és töltse ki igénylőlapunkat - Munkatársunk felhívja Önt a megadott telefonszámon és egyezteti Önnel a kölcsönfelvételi lehetőségeket.
c) Elküldheti a HITEL szót és nevét SMS-ben, a 06-20-555-50-50-es számra, és visszahívjuk.
d) Ha Ön ismeri a képviselőnket, akkor igényével fordulhat személyesen közvetlenül a képviselőnkhöz is.

2. A telefonos, internetes vagy munkatársunknál történt hiteligénylést követően munkatársunk megkeresi Önt telefonon időpont egyeztetése céljából. Attól függően, hogy Ön kizárólag a kölcsönt igényelte vagy mellé az otthoni szolgáltatást is, az alábbiak szerint történik a szerződéskötés:

Csak kölcsön igénylése esetén Önnek a legközelebbi kirendeltségünkbe kell befáradnia egy előre egyeztetett időpontban, ahol megtörténik a hiteligény felvétele, és itt történik a hitelbírálat is. Kérjük, ne felejtse el magával vinni a szükséges dokumentumokat!

Amennyiben Ön otthoni szolgáltatást is igényelt, a hitelbírálat és a szerződéskötés az Ön otthonában történik, szintén előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben Ön a hiteligénylés és hitelbírálat ideje alatt mégsem/mégis igényli az otthoni szolgáltatást, úgy újabb időpont egyeztetése válik szükségessé kirendeltségünkön (kizárólag kölcsön igénylése esetén) vagy az Ön otthonában (otthoni szolgáltatás igénylése esetén), a fentiek szerint.

3. A kölcsön igénylésének előfeltételei:

a) 18 évet meghaladó életkor,
b) bejelentett magyarországi lakcím
c) igazolt, állandó jövedelem.

4. A hiteligényléshez az alábbi dokumentumokat szükséges bemutatnia:

a) személyazonosságot igazoló okmány - érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
b) lakcímet igazoló okmány - lakcímkártya - amennyiben a hiteligénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentum (pl. bérleti szerződés).
c) jövedelmet igazoló dokumentum, mint például - munkabér jegyzék (bérpapír) - nyugdíjszelvény - bankszámlakivonat - munkáltatói igazolás - postai szelvény

A jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 1 hónapnál régebbiek. Kérjük, ne feledje, hogy a kirendeltségünkön történő hitelbírálathoz a megfelelő dokumentumokat be kell mutatnia kirendeltségünkön.

Felelős hitelfelvétel

 

A családi költségvetés bevételeinek és kiadásainak egyensúlyban tartása komoly feladat, amit még a legpontosabb tervezés mellett is megnehezít egy-egy váratlan kiadás, mint például új eszköz beszerzése egy elromlott mosógép, vagy fűnyíró helyére. Alapszabály, hogy a váratlan helyzetekben sem szabad kapkodni, mindent döntést átgondoltan, számításokkal megalapozva kell meghozni. Javaslatunk, hogy csak akkor döntsön a hitelfelvétel mellett, ha megfontolta az alábbi szempontokat:

    Elsőként győződjön meg arról, hogy vállalni tudja a törlesztőrészletek határidőre történő fizetését.
    A hitelnyújtó a kölcsön folyósításával teljesíti a kölcsönszerződésben foglalt kötelezettségét, Ön pedig ügyfélként azt a kötelezettséget vállalja, hogy határidőre teljesíti a törlesztőrészleteket. A szerződés aláírásával mindkét fél olyan kötelezettségeket vállal, amelyek nem teljesítése jogi következményekkel jár.
    A Provident által nyújtott kölcsön esetében nincsenek váratlan költségek, a szerződéskötéskor megállapított kamat és különböző díjak pedig garantáltan nem változnak.

Mi a kölcsön?

    A kölcsönügylet során a kölcsönadó pénzt juttat a kölcsönvevőnek, és a kölcsönvevő beleegyezik, hogy a kölcsönzött pénzt egy közösen meghatározott időpontban kamatokkal együtt visszaadja. Minden kölcsönt vissza kell tehát fizetni, és ezzel kapcsolatban mind a kölcsönadónak, mint a kölcsönvevőnek vannak szerződésben foglalt kötelezettségei.

Kölcsön típusok

    Fedezettel biztosított kölcsön

Visszafizetését egy- vagy többféle biztosíték garantálja. A biztosíték lehet egy, a kölcsön összegével megegyező vagy nagyobb értékű tulajdon, pl. autó, lakás zálogba adása vagy készpénzletét (de ismertek egyéb más biztosítékfajták is).

    Fedezet nélküli kölcsön

Önnek nem kell semmilyen biztosítékot felajánlania az igényléshez. A Provident is ilyen típusú, vagyis fedezet nélküli kölcsönt nyújt.
A fizetőképesség megőrzése

A különböző helyről, különböző célokkal felvett hitelek törlesztő részleteinek együttes összege és a családi költségvetésben rendelkezésére álló jövedelmek között feszültség alakulhat ki. Mindig vegye figyelembe tehát a család pénzügyi teljesítőképességének korlátait:

    Már a hitelfelvételi döntés előtt praktikus megoldás a rendszeres bevételek és a rendszeres kiadások hosszú távú mérlegének elkészítése, amiből kiderül, hogy milyen kötelezettségvállalásra (hitelfelvételre) vagyunk képesek.
    Az is hasznos és fontos információ, hogy a család felhalmozott vagyona (ingatlanok, egyéb értékek) és a hitelállomány (teljes hiteltartozás) aránya mit mutat. Az összes hitel magas aránya veszélyeztetheti a családi kassza kiegyensúlyozott működését. (Előfordulhat például az is, hogy jelzálog is terheli az ingatlant, ami annak értékesítését nehezíti vagy megakadályozza.)
    Azt is mérlegelni kell, hogy a családfenntartó jövedelmének hosszú távú kiesése (pl.: betegség) esetén a család pénzügyileg képes-e kezelni a megváltozott helyzetet.

Ha nehezen boldogul a kölcsöntörlesztéssel

A Provident ügyféleként, amennyiben egy törlesztő részletet nem tud kifizetni, javasoljuk, mielőbb lépjen kapcsolatba illetékes területi munkatársunkkal, vagy ügyfélszolgálatunkkal és egyeztessenek arról, hogy milyen módon lehet a helyzetet megoldani.

Miért igényelje a Provident otthoni szolgáltatást?


Kényelmes

- nem kell bankba utazni
- nem kell sorban állni
- nem kell a munkahelyről elkéredzkedni

 

A Provident otthoni szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy a teljes ügyintézés az Ön otthonában történik. Kényelmesen, a megszokott környezetében várhatja munkatársunkat.

Egyszerű, gyors kölcsönfelvétel

- nem szükséges bankszámla
- pár napon belül kézhez kapja a kölcsönt
- készpénzben
- az otthonában

süti beállítások módosítása