nov
13

Szabadon felhasználható pénzre van szüksége ?

Akkor igényeljen Otp Bank hitelt, ingatlan fedezet mellett.

  • A hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás
  • Futamidő: minimum 6 év, maximum 25 év·
  • A hitel összege: 500.000 Ft - 40.000.000 Ft
    Ha rendszeres jövedelme legalább 3 hónapja az OTP Banknál vezetett lakossági folyó-/bankszámlára érkezik, a hitel összeg maximuma a fizetőképességtől és az ingatlan hitelbiztosítéki értékének nagyságától függ, de a 100 millió Ft-ot nem haladhatja meg.
  • A kamatozás módja: Az ügyleti kamat mértéke a 12. törlesztőrészlet esedékességének napjáig fix, ezt követően változó mértékű.

    Az ügyleti kamat mértékét a bank a 12. törlesztőrészlet esedékességét követően az alábbiak szerint állapítja meg:

    Az ügyleti kamat két részből áll: referenciakamatból és a bank által megállapított kamatfelárból.

    A referenciakamat mértéke havonta, minden hónap 4. napján automatikusan változik, az azt megelőző hónap 20. napján érvényes három hónapos BUBOR értékének megfelelően. A referenciakamat-változás a hatálybalépését (minden hó 4-e) követő soron következő esedékességtől érvényesül a törlesztőrészletben.

    A referenciakamat folyamatos változása miatt a kölcsön ügyleti kamata és törlesztő részlete havonta változhat. A kamatfelár mértékét a kezelési költség és a hitelkeret beállítási jutalék mértékét a bank a hitel mindenkor hatályos Hirdetményében teszi közzé.
  • A termék kedvezményes kamatozással vehető igénybe, melynek feltétele, hogy Ön vállalja, hogy jövedelmét folyamatosan az OTP Banknál vezetett folyószámlára utaltatja, továbbá bankunknál két csoportos beszedési megbízást fenntart. Az új csoportos beszedési megbízásokat elegendő folyósításkor megadni.
  • A hitel törlesztése: havi egyenletes részletekben történik. A kölcsön az OTP Banknál vezetett lakossági folyó-/bankszámláról törleszthető.
  • A hitel / hitelbiztosítéki érték aránya területileg differenciált, a nyújtható hitel a hitelbiztosítéki érték 75%-át is elérheti.

Ki veheti igénybe a kölcsönt?  

  • Általános feltétel a hiteligénylés időpontját megelőző 3 hónap időtartam alatti folyamatos munkaviszony és e munkaviszonyból származó rendszeres jövedelem, melynek el kell érnie a mindenkori minimálbér összegét.
  • Forgalomképes, per-, teher- és igénymentes, mobilizálható ingatlannal rendelkező természetes személyek. Az ingatlan fedezetet az igénylő mellett más személy is felajánlhatja.
  • Az elfogadható ingatlanok köre az OTP Bank által meghatározott településeken található: belterületi építési telek, családi házas ingatlan, hétvégi ház, üdülő, üdülő telek, társasházban, vagy szövetkezeti házban lévő lakás, társas üdülőknél külön tulajdonban álló üdülő.
  • Az ügyfél a KHR-ben nem szerepel (kivétel: a KHR-ben legalább 1 éve pozitív tartalmú lezárt mulasztással szereplő ügyfelek).
  • Az adós, vagy az adóstárs nevére szóló vezetékes, előfizetéses vagy kártyás mobil telefon.
  • Ha a kért hitel/kölcsön futamideje alatt az adós betölti a 70. életévét, lehetőség van további biztosíték bevonására. További biztosíték lehet a hitel/kölcsön futamidejére és összegére szóló hitelfedezeti életbiztosítás megkötése, vagy egy olyan adóstárs bevonása, aki a futamidő végéig a 70. életévét nem tölti be.
süti beállítások módosítása