nov
10

A kínált kölcsön szabad felhasználású, fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú fogyasztási kölcsön, melyet egy összegben, banki átutalás útján bocsát az ügyfél rendelkezésére és visszafizetése heti rendszerességgel, szintén banki átutalással történik.

A kölcsön mellé igényelhető otthoni szolgáltatásunk, mely az Ön maximális kényelmét szolgálja. Igénylése esetén képviselőnk már szerződéskötéskor átadja Önnek a kölcsön összegét, készpénzben, az Ön otthonában.

    30 000 - 220 000 Ft
    30, 45, 60 hetes futamidő
    Kezes és fedezet nélkül
    A törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
    A kölcsön a folyósítása és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik, de minden kölcsön mellé díjazás ellenében igényelhető otthoni szolgáltatás, így akkor is megkaphatja kölcsönét, ha nem rendelkezik bankszámlával

A folyósítás és a törlesztés rendkívül kényelmesen és egyszerűen történik, hogy Önnek ne kelljen sorbanállással és utazással töltenie az idejét.

    Igénylését leendő ügyfelünk jelzi nálunk
    Képviselőnk ezután keresi fel otthonában, és részletes tájékoztatást ad a kölcsön részleteiről
    Pozitív hitelbírálat után a kölcsönt 10 munkanapon belül átutaljuk az ügyfél bankszámlájára
    A kölcsön törlesztése hetente, banki átutalással történik

Példák a kölcsönkonstrukciókra

Teherviselő képességének alapos értékelésével csak akkora kölcsönt igényeljen és vegyen fel, ami Ön által visszafizethető. A nem kellően átgondolt és a kockázatviselési képességét meghaladó kölcsön felvétele teherbíró képességét meghaladó eladósodáshoz vezethet.

220 000 Ft összegű, 60 hetes futamidejű kölcsön esetén a THM 64,5%. A kölcsön folyósítása és törlesztése banki átutalás útján történik.

A kölcsönszolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél bankszámlával rendelkezzen. A kölcsön mellé otthoni szolgáltatás igényelhető külön díj ellenében, ez esetben a folyósításnak nem feltétele a bankszámla igazolása.
A kölcsön összege: 50 000 Ft

A kölcsön futamideje: 30 hét
Heti törlesztőrészlet: 1 920 Ft
Visszafizetendő összeg: 57 600Ft
Kamat: 35,82%
THM: 62,74%

Amennyiben ehhez a kölcsönkonstrukcióhoz az otthoni szolgáltatást is igénybe veszi, annak díja 18900 Ft. Ez esetben a heti törlesztőrészlet összesen 2550 Ft (kölcsön és otthoni szolgáltatás együttesen).
A kölcsön összege: 220 000 Ft

A kölcsön futamideje: 60 hét
Heti törlesztőrészlet: 4 840 Ft
Visszafizetendő összeg: 290 400 Ft
Kamat: 38,29%
THM: 64,54%

Amennyiben ehhez a kölcsönkonstrukcióhoz az otthoni szolgáltatást is igénybe veszi, annak díja 145200 Ft. Ez esetben a heti törlesztőrészlet összesen 7260 Ft (kölcsön és otthoni szolgáltatás együttesen).

süti beállítások módosítása