jan
9

A Lakáscélú jelzáloghitelek elsődleges célja, hogy teljesítsék ügyfelek igényeit és a könnyebb, zökkenő mentesebb lakás vásárláshoz segítséget nyújtsanak. Saját otthon bővítésére, illetve a már meglévő lakáshitel refinanszírozására is lehetőséget nyújthat a Budapest Bank által kínált hitel.

Miért válassza a Budapest Bank Lakáscélú Jelzáloghiteleit?

  • Türelmi idős konstrukcióban is igényelhet lakásvásárlási hitelt, melynek lényege, hogy a futamidő első 5 vagy 10 évében csak kamatfizetési kötelezettsége van.
  • Ha több ingatlant is megtud jelölni fedezetként, kölcsönből fedezheti a megvásárolni kívánt ingatlan akár teljes vételárát is.
  • Lehetősége van előzetes hitelképesség vizsgálatot kérni a kölcsönigénylési kérelem leadása előtt, ha tudni szeretné, mennyi hitelre jogosult.

 

Lakásvásárlás

Új vagy használt ingatlan, családi ház megvásárlására is igényelhető jelzálog alapú hitel. Ha a megvásárolni kívánt ingatlanon már egy másik bank jelzáloghitel bejegyzése szerepel, és az eladó a vételárat a ház tehermenetesítésére kívánja felhasználni a Budapest Bank tanácsadói készséggel állnak az igénylők rendelkezésére.

Refinanszírozás (meglévő lakáshitel cseréje)

Már meglévő lakáshitelének kiváltására is igénybe veheti ezt a jelzálogkölcsönt, ha lakáshitelének utolsó 6 havi befizetését igazolja a Budapest Banknak. (Befizetést igazoló csekkel, bankszámlakivonattal, banki igazolással, esetleg hitelszámlára történt befizetést igazoló dokumentumokkal.)

Tulajdonban lévő ingatlan bővítése

A Budapest Bank bővítésre szánt kölcsönei olyan építési munkákra igényelhetők, melyek által az ingatlan alapterülete bővül, vagy a tetőtér beépül.

Igénylés menete

  1. Betöltött 18. életév
  2. Személyazonosító dokumentum
  3. Állandó lakcím
  4. 3 hónapos folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkahelyen
  5. Igazolt rendszeres havi jövedelem, mely legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő összeg
  6. Vállalkozók esetén 1 lezárt üzleti év
  7. A munkáltatónak rendelkeznie kell vezetékes telefonnal vagy előfizetéses mobiltelefonnal, mely a cég nevén van
  8. Elérhetőségi telefonszám szükséges, mely lehet mobil vagy vezetékes is.
süti beállítások módosítása