nov
10

Az OTP Bank Folyószámlahitele révén Ön külön kérés nélkül, automatikusan juthat szabadon felhasználható hitelhez ,  Aktív számláján, illetve lekötött összegek erejéig.

A Folyószámlahitel segítségével - a hitelkeret erejéig - bankunk akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezi a kártyahasználatot, illetve a készpénzfelvételt, ha látra szóló betétje már nem nyújt rá fedezetet. A Folyószámlahitelhez hozzájuthat rendszeres jövedelem mellett vagy folyószámláján elhelyezett lekötött betétek fedezete mellett is. 

Miért előnyös?  

  • A bankszámla megnyitásával egy időben is igényelhető, és már a harmadik jövedelem átutalás megérkezését követő hónaptól fel is használhatja. Szabad felhasználású hitelek 2013-tól kamatkedvezménnyel igényelhetőek !
     
  • Amennyiben Ön rendelkezik lakossági bankszámlával, és arra minimum három hónapja érkezik jövedelem átutalás vagy lekötött betéte mellett igényel Folyószámlahitelt, akár már igénylése napján is hozzájuthat a hitelkerethez.
     
  • Kérésére Folyószámlahitel keretét a vonatkozó Üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemeljük.

    A módosított hitelkeret összegéről a számlakivonaton nyújtunk tájékoztatást. Sőt, ha Ön az OTPdirekt SzámlaKontroll szolgáltatásait használja, a hitelkeret változásáról SMS-ben is értesítjük.
     
  • Automatikusan felhasználható: a hitelkeret-szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén Ön bármikor, külön kérés és hitelengedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, akár bankkártyájával fizet vagy vesz fel készpénzt, akár számlájáról utal át vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.
     
  • Egyszerűen és kényelmesen törleszthető: a Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező átutalások automatikusan törlesztik.
     
  • Rulírozó: a visszafizetett összeg újra felhasználható.
     
  • Automatikus biztosítással jár: a Folyószámlahitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett Folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.
     
  • Sőt, ha Ön, az Otp ügyfele akkor a mindenkorinál 1,5%-kal alacsonyabb kamattal veheti igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.
 

Mekkora hitelkerethez juthat?  

A folyószámlahitel-keret mértéke a rendszeres jóváírás egyszerese:  

  • jövedelem fedezete mellett, minimum 3 havi jövedelem jóváírás után.

A hitelkeret nagysága - a hitelbírálattól függően - folyószámlájára érkező jövedelmének kétszerese, ha  

  • az igénylést megelőzően a számlára legalább 6 havi jövedelem jóváírás érkezett, vagy
  • a számlára az igénylést megelőző 3 hónapban érkezett jövedelem jóváírás és a számla Lakossági Net vagy Prémium vagy Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag vagy Privát banki szolgáltatás-csomag.

A hitelkeret nagysága - a hitelbírálattól függően - folyószámlájára érkező jövedelmének háromszorosa, ha a számla Lakossági Tempó, Net, Prémium, Jump, Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag, Lakossági Forint Folyószámla, Privát banki szolgáltatás csomag vagy Junior számla és  

  • az igénylést megelőzően a számlára legalább 3 havi jövedelem jóváírás érkezett és a számlához már kapcsolódik dombornyomott bankkártya, vagy
  • az igénylést megelőzően a számlára legalább 3 havi jövedelem jóváírás érkezett és a számlán a megelőző 3 hónapban legalább 3 csoportos beszedési megbízás teljesül
süti beállítások módosítása