jan
11

A hitelfelvételi opciót kombinálhatjuk lakás előtakarékossági szerződéssel, az ERSTE Bank esetében is. Nem szükséges a hitelfelvételkor szerződést kötni, ezt megtehetjük már korábban is. A kettő kombinálására azonban csak akkor adódik lehetőség, ha megtakarítási időszakából még legalább 1 év hátra van, és korábbi díjait is rendezte. Ha, még nem kötött lakás előtakarékossági szerződést, ezt legalább a hitelszerződés aláírásáig meg kell tennie, és lényeges, hogy az első befizetése eddig a hátáridőig jóváírásra kerüljön.

Szeretné zavartalanul és árfolyamkockázat nélkül élvezni az életet? Az Erste Bank most ebben is segít! Az Erste forint alapú, piaci kamatozású és támogatott lakáscélú hiteleihez, valamint szabad felhasználású jelzáloghiteleihez olyan feltételeket és kedvezményeket biztosít, melyekkel még könnyebben megveheti álmai otthonát, illetve valósíthatja meg céljait.

  • Értékbecslési díjat a Bank fizeti
  • Munkabér utalás és csoportos beszedési megbízás adása esetén*
    • a Folyósítási jutalékot a Bank elengedi, valamint
    • kedvezőbb kamat a teljes futamidő alatt (piaci kamatozású hiteleknél)!

További információk és részletes tájékoztatók:

Piaci kamatozású lakáshitelek

A szerződésbe befizetett összegeket, és az ezek után járó állami támogatás összegét, a bank a hitele előtörlesztésére fordítja. Azon személy, (vagy közeli hozzátartozója) aki a befizetések után állami támogatást igényel, a célingatlanban tulajdonjogot kell, hogy szerezzen. A hitelfelvételhez legfeljebb öt lakástakarék szerződés kapcsolódhat.

süti beállítások módosítása